Hva er livets bok LDS?
Hva er livets bok LDS?

Video: Hva er livets bok LDS?

Video: Hva er livets bok LDS?
Video: The Book of Mormon: What Would Your Life Be Like without It? 2024, Mars
Anonim

McConkie utdypet dette emnet i Mormon Lære under oppføringen " Livets bok ":"I en ekte, men overført betydning, er livets bok er opptegnelsen over menneskenes handlinger, da en slik opptegnelse er skrevet i deres egne kropper. Det er opptegnelsen gravert på selve bein, sener og kjøtt i den dødelige kroppen.

Er derfor Minneboken den samme som Livets bok?

I den hebraiske bibelen Livets bok -de bok eller samlingsliste av Gud-rekorder for alltid alle mennesker ansett som rettferdige for Gud. Dette bok er sannsynligvis identisk med " Minnebok "hvori er nedtegnet gjerningene til dem som frykter Herren.

I tillegg, kan mormoner drikke koffein? Og konklusjonen er koffein . Så mange Mormoner da vil si vel, vi bør ikke drikke noen koffeinholdig drikkevarer. MARTIN: I 2012 ga kirken ut en offisiell uttalelse som eksplisitt sa det koffeinholdig brus er tillatt i henhold til kirkens lære. Likevel mange Mormoner vil ikke konsumere koffeinholdige drikker.

Med hensyn til dette, hvordan vet du om navnet ditt er skrevet i Lammets Livets bok?

Det er bare én måte i dag til vet at ditt navn er skrevet i Lammets Livets bok : Du må sende inn navnet ditt og personlig informasjon til Humanity Party, den eneste politiske bevegelsen som kan løse verdens fattigdom og lidelse.

Hvordan får jeg navnet mitt i Livets bok?

Du får din Navn skrevet i livets bok ved å ta imot Guds gave til verden: Jesus Kristus. I Johannes 3:15-17 leser vi at enhver som tror på Jesus, har evig eller evig liv.

Anbefalt: