Innholdsfortegnelse:

Hva var de økonomiske bekymringene familier møtte i det 21. århundre?
Hva var de økonomiske bekymringene familier møtte i det 21. århundre?

Video: Hva var de økonomiske bekymringene familier møtte i det 21. århundre?

Video: Hva var de økonomiske bekymringene familier møtte i det 21. århundre?
Video: Serial Killer: David "Stutter Box" Carpenter 2024, April
Anonim

Disse spørsmålene er alder, utdanning, sysselsetting, boenhetsalder, inntekt, yrke, kjøretøy per husholdning og pendling til jobb. Et av de viktigste målene på sosiale forhold er fattigdomstiltaket. Det viser hvor mange amerikanere som er fattige og ikke har det ressurser for å dekke grunnleggende behov.

Tilsvarende, hva er utfordringene vi står overfor i det 21. århundre?

Utfordringer

  • Lavkarbonenergi.
  • Klima forandringer.
  • Avskoging.
  • Utdanning.
  • Likestilling i utdanning.
  • Afrika i det 21. århundre.
  • Globalisering og geopolitikk.
  • Luftforurensing.

For det andre, hvordan har familier endret seg i det 21. århundre? De endres samlivsmønstre, ekteskap og skilsmisse de siste 40 årene gjør at barn i det 21. århundre vil leve i et økende utvalg av familie strukturer etter hvert som de vokser opp. Individualisering blir sett på som en trussel mot stabiliteten til familie og barnas velvære (Popenoe, 1993).

Spørsmålet er deretter, hva er de største problemene familier står overfor i dag?

Noen vanlige utfordrer familiene ansikt i tillegg til å håndtere kroniske smerter inkluderer ting som flytting, separasjon eller skilsmisse, foreldreskap problemer , press på jobb eller skole, arbeidsledighet og økonomi problemer , sykdom eller funksjonshemming av en familie medlem, død av en familie medlem, narkotika, alkohol, spilleavhengighet, og

Hva er de to store utfordringene i det tjueførste århundre?

De to store utfordringer av de 21 st århundre er kampen mot fattigdom og håndtering av klimaendringer. På begge må vi handle sterkt nå og forvente å fortsette denne handlingen i løpet av de neste tiårene. Den nåværende krisen i finansmarkedene og den økonomiske nedgangen er ny og umiddelbar.

Anbefalt: