Hvordan tvinger jeg frem et salg av felleseie eiendom?
Hvordan tvinger jeg frem et salg av felleseie eiendom?

Video: Hvordan tvinger jeg frem et salg av felleseie eiendom?

Video: Hvordan tvinger jeg frem et salg av felleseie eiendom?
Video: CAN I FORCE SALE OF CO-OWNED PROPERTY? 2024, April
Anonim

Når eiere av felleseie eiendom kan ikke bli enige om salg av hele eiendom , et partisjonssøksmål til makt det er salg kan arkiveres. I et delingssøksmål kan retten pålegge salg av hele eiendom og dele inntektene mellom eierne.

Spørsmålet er også, hvordan selger jeg halvparten av et felleseid hus?

Hvis du og medeieren holder eiendom som leietakere i fellesskap, så du rett og slett selge din halv av hus . Hvis det er aktet som "leietakere til felles", kan du gjøre det. På den annen side, hvis du og den andre eieren holder eiendom som ledd leietakere, eier dere hver en ikke-delebar interesse i eiendom.

For det andre, hvordan tvinger du frem salg av en felleseid eiendom i Florida? Florida lov tillater eiendom å være eies i fellesskap av flere personer eller enheter. Ofte, ledd eiere av en eiendom kan ikke bli enige om ledelsen eller salg av en eiendom eller til og med en ledd eier ønsker ikke å selge. Så et partisjonssøksmål er en forespørsel fra en eier til retten tvinge frem salget av eiendom.

Vet også, kan du tvinge salg av felles eiendom i Storbritannia?

EN Hvis du og dine medeiere er leietakere i fellesskap - og derfor eier hver en distinkt andel av eiendom - så ja du kan tvinge en salg . Hvis det er ingen slik formulering du er alle ledd leietakere og vil trenger å skille felles leieforhold før du er i posisjon til å søke en domstol om "pålegg om salg ".

Kan partneren min tvinge meg til å selge huset?

Hvis både navnet ditt og ditt ektefellens navn står på huseierskapspapirene, din partner gjør ikke har noen juridisk rett til makt du også selge familiens hjem. Men hvis din ektefelle kan bevise at pengene deres er bundet opp eiendom og de trenger det selge det å åpne en strøm av kontanter for å leve, dette kunne endring.

Anbefalt: