Er forbløffende positivt eller negativt?
Er forbløffende positivt eller negativt?

Video: Er forbløffende positivt eller negativt?

Video: Er forbløffende positivt eller negativt?
Video: Келли МакГонигал: Как превратить стресс в друга? 2024, Kan
Anonim

Du kan si at du er overrasket over at man kan være så dum. Eller vennen din er forbløffende grisete. Du kan også bruke ekstraordinært i stedet for begge ordene, selv om du må skrive om setningen litt. Det er ingen iboende positiv eller negativ verdi for disse ordene, det avhenger bare av hvordan du bruker dem.

Bare så, er forbløffende et positivt ord?

Forbløffet er adjektivformen til verbet forbause , som kommer fra gammel anglo-normannisk for et slag mot hodet. Vi bruker det nå til mye mer positivt følelser, når vi blir lamslått av ærefrykt og beundring, og ikke lammet av å bli slått i hodet med et balltre! Synonymer er overrasket og forbløffet.

På samme måte, hva er et antonym for ordet forbløffende? Antonymer : troverdig, troverdig, lite imponerende. Synonymer : dumfounding, utrolig, dumbfounding, svimlende, fordummende, forbausende.

På samme måte, spør folk, kan dumbfounded brukes negativt?

Målløs : "veldig forbause eller forbløffe: de var målløs på hans popularitet." (New Oxford American Dictionary) Selv om det ikke nødvendigvis antyder en negativ utfall, tror jeg gjør vanligvis bære konnotasjoner av nonplussed forvirring. Som andre allerede har nevnt, er det også forferdet og ikke-plussed.

Hva er forskjellen mellom forbløffende og forbløffende?

Som adjektiver forskjellen mellom forbløffende og forbløffende . er det forbausende forårsaker forbauselse i; forårsaker å være overrasket samtidig som forbløffende er det forbløffet eller forbløffe.

Anbefalt: