Innholdsfortegnelse:

Kan foreldre bruke Class Dojo hjemme?
Kan foreldre bruke Class Dojo hjemme?

Video: Kan foreldre bruke Class Dojo hjemme?

Video: Kan foreldre bruke Class Dojo hjemme?
Video: как создать класс в классном додзё 2024, Kan
Anonim

ClassDojo Beyond School er en ny måte for familier å bringe magien til ClassDojo hjemmebruker en plattform (og monstre!) de kjenner og elsker. Den ligger rett innenfor ClassDojo-forelder app og er helt valgfri for familier.

Vet også, må foreldre betale for klassedojo?

ClassDojo hjelper lærere i alle slag av klasserom oppmuntrer elevene og engasjere seg foreldre . For å sikre at hver elev kan nytte, det er viktig at ClassDojo er alltid gratis for hele lærermiljøet. ClassDojo vil alltid være gratis for lærere. Alt som er gratis for øyeblikket vil alltid være fri.

For det andre, hvordan gjør jeg dojo-poeng hjemme? Hvordan gi poeng hjemme med ClassDojo Beyond School

  1. Trykk på monstrene nederst til høyre i menyen og velg barnet du vil gi et poeng til eller velg "Alle barn" for å gi et poeng til alle.
  2. Velg ferdigheten du ønsker å tildele for å automatisk legge den til i barnets eller barnas hjemrapport.

Dessuten, hva kan foreldre gjøre på Class Dojo?

Når en forelder logger på kontoen sin via nettet, kan de gjøre ett av følgende:

  • Se, lik og/eller kommenter en hvilken som helst klassehistorie, skolehistorie eller porteføljeinnlegg i nyhetsstrømmen deres (Merk: Du kan lære mer om hvordan du modererer kommentarer på innlegg her)
  • Se studentens rapporter for opptil to uker siden.

Kan foreldre legge ut innlegg på Class Dojo?

Klasse Historie kan bli sett av alle tilkoblede foreldre i klasse , men ikke av hele skolen. Dette er et flott sted å post klasse nyheter, bilder fra klasse arrangementer eller prosjekter, eller post påminnelser som er relevante for din foreldre kun. Til Post til Klasse Historie: Åpne din klasse.

Anbefalt: