Kan vi holde Krishna-statuen hjemme?
Kan vi holde Krishna-statuen hjemme?

Video: Kan vi holde Krishna-statuen hjemme?

Video: Kan vi holde Krishna-statuen hjemme?
Video: Krishna Temple in Moscow, Nityananda apparition day 2024, April
Anonim

Sted: For det tredje handler det om stedet der du finner Herren Krishna-statuen . Selv om du kan beholde det guddommelige statue hvor som helst i din hjem ; men husk alltid retningen på ansiktet til en statue som skal være i øst eller vest. Plasser aldri statue , nær badet eller soveromsområdet ditt.

Deretter kan man også spørre, kan vi beholde Krishna-statue med fløyte hjemme?

Det sies at hvis man holder en idol eller statue av Krishna spiller fløyte på hjem så en vil møte finanskrisen og vil være fattig. Dette er en meningsløs tro som Krishna i enhver form antas å være et kraftig, sjarmerende og positivt syn.

På samme måte, hvilket idol bør ikke holdes i huset? Natraj regnes for å være Rudra-formen til Lord Shiva, det vil si de sinte inkarnasjonene til Lord Shiva. derfor idol av Natraj bør ikke oppbevares i huset . Dette skaper uro i hus . De idol av solguden Shani Dev bør også unngås i holde tilbedelsen i hus.

Tilsvarende, kan vi beholde Guds statue hjemme?

Når idolet er plassert i en passende posisjon, vi kan be bedre og opprettholde dens hellighet. Puja-rommet ditt hjem bør være spesielt i nordøstlig retning. Det er viktig å rengjøre det nordøstlige hjørnet av rommet for plassering Gud idoler.

Kan vi holde panchaloha-idoler hjemme?

Husk alltid at når du konstruerer puja-rommet, er det en grense for holde antall Idoler i det. Få det bekreftet av en astrolog eller prest og dediker en sjenerøs plass på en hus i å tilbe den allmektige. Et Guds tempel tilsvarer våre eldste i en hjem.

Anbefalt: