Kan vi holde knust Laughing Buddha hjemme?
Kan vi holde knust Laughing Buddha hjemme?
Anonim

Det er definitivt ikke bra å beholde noen gått i stykker objekt i hus , la være a Buddha . Det ville være bedre om du kastet den og kjøper en ny. De Buddha bør se rik og velstående ut for at det skal være til noen fordel for deg.

Også å vite er, er det uflaks å beholde en ødelagt Buddha?

Det anses som respektløst, dårlig form, og uflaks . Den samme loven gjelder for statuer av Kuan Yin. Hvis statuen din går i stykker eller er skadet det skal kastes på en ærbødig måte. Kast aldri Buddha i søpla.

Spørsmålet er deretter, kan du kjøpe Laughing Buddha til deg selv? EN: Leende Buddha er kjent som Hotei blant kineserne og anses som svært gunstig. Det er mange tilfeller av gode ting som skjer med menneskene som bringer Leende Buddha hjem. Det er ikke nødvendig å få det i gave. Du kan kjøpe det også.

Herav, hvilken leende Buddha-statue er bra for hjemmet?

Leende Buddha , som vi alle vet, bringer lykke til , og overflod i ens liv. Leende Buddha anses som svært gunstig i Vastu og Feng Shui. Setter statue av Buddha i en hus eller butikk øker positiviteten og sjansene for tap kan reduseres.

Er det bra å holde Buddha hjemme?

Generelt, tilstedeværelsen av Buddha bringer fred og ro til hjem . EN Buddha statue eller bilde gir beroligende yin-energi for å komplementere og balansere den aktive yang-energien i livsstilen din. Balansert yin-yang energi i din hjem er nøkkelen til god Helse og velvære.

Anbefalt: