Er morsmelk bra for babyen?
Er morsmelk bra for babyen?
Anonim

Morsmelk gir den ideelle ernæringen for spedbarn . Amming senker din babyens risiko for astma eller allergi. Plus, babyer som ammes utelukkende de første 6 månedene, uten formel, har færre ørebetennelser, luftveissykdommer og anfall av diaré.

Dessuten, er morsmelk det beste for en baby?

Morsmelk er den beste mat til babyer i det første leveåret. Morsmelk har antistoffer som hjelper til med å beskytte deg baby fra mange sykdommer. Antistoffer er celler i kroppen som bekjemper infeksjon. Ammet babyer har færre helseproblemer enn babyer som ikke ammes.

Videre, hvor lenge har babyer nytte av morsmelk? Medisin: Helsemessige fordeler ved amming etter seks måneder Fortsetter å amme etterpå seks måneder har vist seg å redusere sjansene for barne- og voksensykdommer, og hvis babyen din blir syk, hjelper den ham å komme seg raskere. Og jo lenger du fortsetter, jo lenger varer beskyttelsen.

På samme måte spør folk, er morsmelk dårlig for babyer?

Men det er gode bevis for det morsmelk gir babyer et løft i det første leveåret. Den beskytter premature spedbarn mot livstruende tarminfeksjoner, og reduserer risikoen for diaré og ørebetennelse på full sikt. babyer . Men som barn vokser, innflytelsen av morsmelk blir mindre tydelig.

Er morsmelk egentlig bedre?

Det er en overflod av medisinsk forskning som viser fordelene morsmelk spiller i spedbarnsalderen som bærer over senere i livet. Forskning støtter konsekvent det morsmelk er den tryggeste og mest næringsrike fôring metode for babyer - og den billigste.

Anbefalt: