Hvordan tildeles fagfellevurderinger?
Hvordan tildeles fagfellevurderinger?

Video: Hvordan tildeles fagfellevurderinger?

Video: Hvordan tildeles fagfellevurderinger?
Video: ПРАВИЛЬНАЯ НАСТРОЙКА SAS.ПЛАНЕТА v.200606 2024, April
Anonim

EN Peer Assessor er en høyskole- tildelt sykepleier med inngående kunnskap om praksisstandarder og retningslinjer og krav til praksisvurdering. Hvert år, Peer Assessors gjennomgå en streng orientering ved høgskolen og er utstyrt med standardiserte kriterier for å evaluere innleveringene dine.

Hva er meningen med kollegavurdering?

Medstudentvurdering er en pedagogisk aktivitet der elevene bedømmer ytelsen til sine kolleger og det kan ta forskjellige former avhengig av egenskapene til implementeringen, elevene og læringskonteksten.

Videre, hva er en del av selvvurderingskomponenten i CNOs kvalitetssikringsprogram? Det er tre komponenter til QA-program : Selv - evaluering , som inkluderer øve på refleksjon og utvikling og vedlikehold av læringsmål i forhold til dine læringsbehov; Praksisvurdering ; og. Likemann evaluering.

Tilsvarende spørs det, hva er inkludert i de obligatoriske kravene til sykepleiere som er tilfeldig valgt ut til å delta i CNOs kvalitetssikringsprogram?

Det er påbudt, bindende til sykepleiere registrert i de generelle og utvidede klassene til delta i QA-program . Du kan gjøre dette ved å fullføre din årlige egenvurdering når du blir registrert. Sykepleiere i disse klassene er kvalifisert for utvalg for Praksisvurdering to år etter at de er registrert hos CNO.

Hvordan gir CNO støtte til sykepleiere i deres praksis?

deres ansvarlighet og informere publikum om hva de kan forvente av sykepleiere . Standarder gjelder for alle sykepleiere uansett deres rolle, stillingsbeskrivelse eller område av øve på . QA-programmet støtter sykepleiere i deres innsats for å øve på ifølge øve på standarder og forbedre praksisen deres kontinuerlig.

Anbefalt: