Hva betyr det å klappe med en hånd?
Hva betyr det å klappe med en hånd?

Video: Hva betyr det å klappe med en hånd?

Video: Hva betyr det å klappe med en hånd?
Video: Hva er egentlig derivasjon? 2024, April
Anonim

Lyden av den ene hånden klapper er lyden av den ene hånden klapper . Det er uendelig selvrefererende. Når du kommer ned til det, er det bare ord. Vi tildeler betydning til dem fordi vi er det betydning - å lage maskiner, men i livet er det ingen iboende betydning i hva som helst (inkludert livet).

Deretter kan man også spørre, hva er lyden av en hånd som klapper?

De lyden av en hånd klapping er en koan.

Foruten ovenfor, hva er lyden av en hånd som klapper. Denne refleksjonen er basert på denne tradisjonen? Showets tittel, En hånd klapper , er avledet fra en koan - en gåte brukt i zenbuddhistisk praksis for å overskride begrensningene til logisk resonnement - som spør: Vi vet at lyd av to hendene klapper.

På samme måte spørs det, kan du klappe med én hånd?

Klapper med en hånd krever absolutt øvelse, men kan komme inn veldig " hånd "y når du holder gjenstander, har et håndledd eller hånd skade, eller har en hånd ellers okkupert.

Når begge hender klappes, produseres en lyd lytte til lyden av en hånd som klapper?

Et karakteristisk eksempel på stilen er den velkjente koanen «When begge hender klappes en lyd produseres ; lytt til lyden av en hånd som klapper ." Noen ganger er koan satt i spørsmål-og-svar-form, som i spørsmålet "Hva er Buddha?" og svaret: "Tre pund lin."

Anbefalt: