Snakker Bibelen om Mormons bok?
Snakker Bibelen om Mormons bok?

Video: Snakker Bibelen om Mormons bok?

Video: Snakker Bibelen om Mormons bok?
Video: JESUS KOMMER - BIBELEN ER SANN ! 2024, Mars
Anonim

Eksistensen av bibelsk passasjer i Mormons bok er forklart i teksten som et resultat av at Lehis familie tok med seg et sett med messingplater fra Jerusalem som inneholder skriftene til Moses, Jesaja og flere profeter som ikke er nevnt i bibel.

Også å vite er, er Mormons bok bibelsk?

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige Kirkens medlemmer tror at Mormons bok er mer riktig enn bibel fordi det bibel var resultatet av en flergenerasjons oversettelsesprosess og Mormons bok var ikke.

Er nephitter på samme måte i Bibelen? De Nephites beskrives som en gruppe mennesker som stammer fra eller var assosiert med Nephi , sønnen til profeten Lehi, som forlot Jerusalem på Guds oppfordring rundt 600 f. Kr. og reiste med sin familie til den vestlige halvkule og ankom Amerika i ca. 589 f. Kr.

På samme måte, hvilken bibel bruker mormonene?

Teksten til LDS Kirkens engelskspråklige bibel er den autoriserte King James-versjonen; kirkens spanskspråklige bibel er en revidert Reina-Valera-oversettelse og den portugisiskspråklige utgaven er basert på Almeida-oversettelsen.

Er Almas bok i Bibelen?

/), vanligvis referert til som Almas bok , er en av de bøker som utgjør Mormons bok . Tittelen viser til Alma den yngre, en profet og "overdommer" for nephittene.

Anbefalt: