Innholdsfortegnelse:

Hva er Bibelens grunnleggende læresetninger?
Hva er Bibelens grunnleggende læresetninger?

Video: Hva er Bibelens grunnleggende læresetninger?

Video: Hva er Bibelens grunnleggende læresetninger?
Video: Minecraft Live 2020: Full Show 2024, April
Anonim

Basic Teachings of the Bible er en serie bøker som dekker spørsmålene kristne stiller, med bibelske svar: Hvorfor studere Bibelen? Hvor gjorde Gud Kommer fra? Snakker inn Tunger Bevis på sant Kristendommen ? Har vi en sjel som er bortsett fra oss?

Dessuten, hva er kristendommens viktigste læresetninger?

Den sentrale læren i tradisjonell kristendom er det Jesus er den Sønn av Gud , den andre personen i Treenigheten av Gud Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd; at hans liv på jorden, hans korsfestelse, oppstandelse og oppstigning til himmelen er bevis på Guds kjærlighet til menneskeheten og Guds tilgivelse for mennesker

Dessuten, hva var Jesu grunnleggende læresetninger? Jesu lære Elske Gud. Elsk din nabo som deg selv. Tilgi andre som har gjort deg urett. Elsk dine fiender.

Følgelig, hva er læren i Bibelen?

Det vil ryste opp troen din

  • Jesus, ikke Bibelen, er Guds levende og aktive Ord som bringer liv. «Du har ikke hans ord levende i deg, for du tror ikke på den han sendte.
  • Den eneste måten å komme inn i Himmelriket er gjennom Å GJØRE Guds vilje.
  • Fordømmelse er ikke Jesu stil.

Hva er de to store læresetningene i Bibelen?

SAMMENDRAG Den to store bibelske læresetninger er loven, som forteller oss hva vi bør og ikke bør gjøre, og evangeliet, som forteller oss hva Gud har gjort for oss. 23 Romerne 6:23 Syndens lønn er døden, men Guds gave er evig liv i Kristus Jesus, vår Herre.

Anbefalt: