Hva er interaksjon i andrespråkstilegnelse?
Hva er interaksjon i andrespråkstilegnelse?

Video: Hva er interaksjon i andrespråkstilegnelse?

Video: Hva er interaksjon i andrespråkstilegnelse?
Video: Norsk som andrespråk i naturfag 2024, Kan
Anonim

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. De Interaksjon hypotese er en teori om sekund - språktilegnelse som sier at utviklingen av Språk ferdigheter fremmes av ansikt til ansikt interaksjon og kommunikasjon.

Videre, hva er input i andrespråkstilegnelse?

Innen Andrespråkstilegnelse , Stephen Krashens input teori var en av de første som analyserte rollen til input i L2 læring . " Inndata " er definert som mengden av Språk som eleven blir utsatt for.

Man kan også spørre seg, hva er modifisert interaksjon? Modifisert interaksjon refererer til modifikasjoner til de interaksjonelle strukturene i NS-NNS-diskursen, og de er vanligvis i form av avklaringsforespørsler, bekreftelsessjekker, repetisjon og bl.a.

Med dette i betraktning, hvilken rolle spiller interaksjon og innvirkningen av det språklige miljøet i språktilegnelsen?

De Interaksjon Hypotesen sier det interaksjon letter SLA fordi samtale og språklig modifikasjoner som skjer i diskurs gir elever med nødvendig forståelig språklig input. Long mener at det som gjør innspill til å være forståelige, modifiseres interaksjon , eller forhandling av mening.

Hva er språkutgang?

Inndata er informasjonen mottatt i TL (det er den andre Språk du vil lære). Den mottatte informasjonen kan være skriftlig eller muntlig. De produksjon refererer til enhver muntlig eller skriftlig informasjon du produserer ved å bruke den andre Språk.

Anbefalt: