Finnes det en lydbok for The Catcher in the Rye?
Finnes det en lydbok for The Catcher in the Rye?

Video: Finnes det en lydbok for The Catcher in the Rye?

Video: Finnes det en lydbok for The Catcher in the Rye?
Video: The Catcher in the Rye By: J. D. Salinger 2024, Kan
Anonim

Amazon.com: The Catcher in the Rye ( Hørbar Lydutgave): J. D. Salinger, Inc. Hørbar : Hørbare lydbøker . Salingers klassiske voksende historie skildrer en ung manns morsomme og gripende opplevelser med livet, kjærligheten og sex. Denne tittelen er ikke det tilgjengelig for deg.

Med tanke på dette, hvor lang er catcheren i rye-lydboken?

De Catcher in the Rye av J. D. Salinger - Sammendrag og analyse. Etter 30 dager er Audible $16,45/md.

I tillegg, hvorfor er ikke The Catcher in the Rye på Kindle? TIL det Catcher in the Rye er det ikke tilgjengelig i en e-bokform fordi J. D. Salinger nektet å tillate tilpasninger til boken, og selv etter hans død fortsetter agentene hans å opprettholde hans ønsker.

Av dette, er Catcher in the Rye i det offentlige domene?

Salinger er ikke hevet over loven. I fremtiden, Catcher in the Rye og hans håndfull noveller må gå inn i offentlig domene , hvor de er åpent spill. Men ikke hold pusten. Det vil være i 2080.

Finnes det en film Catcher in the Rye?

De Catcher in The Rye . De Catcher in the Rye er muligens den mest innflytelsesrike romanen i litteraturhistorien. Det er også en bok som ikke har blitt prydet med en tilpasning til celluloid. Det betyr at a film tilpasning av The Catcher in The Rye er ikke garantert.

Anbefalt: