Hva tror den armenske kirken?
Hva tror den armenske kirken?

Video: Hva tror den armenske kirken?

Video: Hva tror den armenske kirken?
Video: Иерусалим | Успение Пресвятой Богородицы 2024, Kan
Anonim

De Armensk kirke er én, hellig, apostolisk, katolsk, Kirke . Hun mener i én dåp med omvendelse til syndenes forlatelse og forlatelse. På dommens dag vil Kristus kalle alle menn og kvinner som har omvendt seg til evig liv i hans himmelske rike, som ingen ende har.

Også å vite er, hvilken religion er den armenske kirken?

Fra og med 2011 er de fleste armenere kristne (94,8%) og er medlemmer av Armenias egen kirke, den armenske apostoliske kirke , som er en av de eldste kristne kirker. Den ble grunnlagt i det 1. århundre e. Kr., og ble i 301 e. Kr. den første grenen av kristendommen som ble en statsreligion.

Foruten ovenfor, er armenere romersk-katolske? armensk katolikk Church, et medlem av den østlige ritualen romersk-katolske kirke. De armenere omfavnet kristendommen omkring år 300 og var de første som gjorde det som nasjon. Selv om kongeriket kollapset i 1375, armensk katolikk munker, kjent som Friars of Unity of St.

Er armenere derfor ortodokse eller katolske?

Som alle orientalere Ortodokse Kirker, armensk Kirken har blitt referert til som monofysitt av både romerske katolikk og østlige Ortodokse teologer fordi den avviste avgjørelsene fra rådet i Chalcedon, som fordømte troen på en inkarnert natur av Kristus (monofyse).

Hvilken religion var armenere før kristendommen?

Faktisk, Kristen samfunn var etablert i Armenia vei før kristendommen var erklært som staten Religion . Siden 40 e. Kr. har forkynnelsene til Thaddeus og Bartolomeus, 2 av 12 apostler, satt spor på Armenia.

Anbefalt: