Hva er en intervensjonsplan for positiv atferd?
Hva er en intervensjonsplan for positiv atferd?

Video: Hva er en intervensjonsplan for positiv atferd?

Video: Hva er en intervensjonsplan for positiv atferd?
Video: Imagine Dragons - Believer (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Intervensjoner med positiv atferd og støtter ( PBIS ) er strategier skoler bruker for å forbedre oppførsel av studenter. Den proaktive tilnærmingen etablerer atferdsmessige støtte og sosial kultur som trengs for at alle elever på en skole skal oppnå sosial, følelsesmessig og akademisk suksess.

Hva bør på denne måten inkluderes i en atferdsintervensjonsplan?

EN atferdsmessig intervensjonsplan er en plan som er basert på resultatene av en funksjonell atferdsmessige vurdering (FBA) og inkluderer som et minimum en beskrivelse av problemet oppførsel , globale og spesifikke hypoteser om hvorfor problemet oppførsel oppstår og innblanding strategier som inkluderer positive atferdsmessige støtter

På samme måte, hva er forskjellen mellom en atferdsstøtteplan og en adferdsintervensjonsplan? Vilkårene, Atferdsmessig intervensjonsplan , Positiv Atferdsplan , og Atferdsstøtteplan brukes om hverandre av mange lærere. Men juridisk er det bare én som har et fastsatt kriterium som skolene skal følge. Det kalles Atferdsmessig intervensjonsplan , eller BIP.

Spørsmålet er deretter, hva er noen eksempler på atferdsintervensjoner?

Eksempler inkludere: Å gi muntlige meldinger når en student er uten oppgave, det vil si å minne en student som er ute av plassen sin om at han akkurat nå skal sitte stille. Plasser påminnelser om klasseregler gjennomgående de klasserom. Undervisning de student passende problemløsning oppførsel og måter å administrere tid på.

Fungerer adferdsintervensjonsplaner?

Barn endrer seg over tid, og det bør de også atferdsplaner . Skolen bør gå gjennom BIP med jevne mellomrom, og justere den hvis det er ny informasjon eller hvis barnet trenger en endring. Dessverre mange atferdsplaner ikke gjør det arbeid ut først.

Anbefalt: