Hva betyr 8 av tryllestaver?
Hva betyr 8 av tryllestaver?

Video: Hva betyr 8 av tryllestaver?

Video: Hva betyr 8 av tryllestaver?
Video: LIFE BURLITS / HJELP MENNESKER / 200-400 MENNESKER / Odessa 19. mars 2024, April
Anonim

? I en generell sammenheng er Åtte tryllestaver representerer hastverk, fart, rushing, fremgang, bevegelse og handling. Den er et Minor Arcana-kort med plutselig handling, spenning, spennende tider, reiser, frihet, ferier og ferieromanser.

Angående dette, hva betyr 8 av tryllestaver i en kjærlighetslesing?

De Åtte tryllestaver tarot er kortet som indikerer hastighet og bevegelse. Det betyr handling og retning Åtte tryllestaver tarotkort er illustrert med åtte lang tre tryllestaver suser gjennom luften i stor hastighet. De ser ut som de har reist et godt stykke og til slutt vil kunne lande og hvile.

Man kan også spørre, hva betyr 8 av sverd? Hvis du er singel, Åtte sverd indikerer at du kanskje venter på at noen skal komme inn og rette opp alt du føler har gått galt i livet ditt. Du kan føle deg maktesløs, håpløs og hjelpeløs for å forbedre situasjonen for øyeblikket, men du er herre over din egen skjebne.

På samme måte kan du spørre, hva betyr stavens tarotkort?

tryllestaver er Tarot dress som tilsvarer klubber i en vanlig pakke med kort . tryllestaver representere vekst og inspirasjon, ambisjoner, konkurranse og ønsket om makt; de forholder seg ofte til forretningsarbeid, men kan også forholde seg til bestrebelser i kjærlighet og romantikk.

Hva betyr siden med tryllestaver?

I en kjærlighet Tarot lesing, hvis du er i et forhold, den Side med tryllestaver kan indikere at romantiske meldinger eller gode nyheter kan komme din vei. De Side med tryllestaver kan bety gnister som fyker i et forhold, slik at du kan finne på at du plutselig får rader som like plutselig blir til lidenskapelige sminkingsøkter.

Anbefalt: