Drikker brødre alkohol?
Drikker brødre alkohol?
Anonim

Separert fra: Plymouth Brethren (N. B. The

Angående dette, ser brødre på TV?

Familier gjøre ikke ha TV-er , radioer, eller gå på kino eller teater. Medlemmer gifter seg med andre medlemmer. Skilsmisse er sjelden. Barn er ofte utdannet innenfor Brødre samfunnet, selv om det er mange Brødre barn gjøre gå på vanlige skoler.

Vet også, hva tror brødrene? Brødre gå inn for kristendommens grunnleggende tro, for eksempel Kristi guddommelighet. De legger vekt på fred, enkelhet, de troendes likhet og konsekvent lydighet mot Kristus. Brødre bekrefter også at "tro uten gjerninger er død", og er sterkt involvert i katastrofehjelp og andre veldedige gjerninger.

Av dette, feirer brødre jul?

Tradisjonelt mange Brødre grupper gjorde ikke feire jul eller påske, og hevder at det ikke er noen bibelsk befaling om det gjøre så. Det er fortsatt noen forsamlinger som tar dette standpunktet, men mange Brødre kirker i dag feire disse festivalene, og noen ganger bruker de dem som en anledning til å evangelisere i samfunnet.

Feirer brødre bursdager?

Ingen julesanger eller julehistorier, ikke engang den om Jesus fødselsdag . Juledagen føltes kald og tom, uten glede. Eksklusiv brødre si at de vet at Jesus var Guds sønn, men gjøre ikke feire hans fødselsdag ettersom det antas å være en verdslig anledning. I stedet velger de å ignorere dagen.

Anbefalt: