Hvordan scores det kanadiske yrkesmålet?
Hvordan scores det kanadiske yrkesmålet?

Video: Hvordan scores det kanadiske yrkesmålet?

Video: Hvordan scores det kanadiske yrkesmålet?
Video: Kanadisk mini Piggy fra brød 2024, April
Anonim

Total score beregnes ved å legge sammen opptreden eller tilfredshet score for alle problemer og dividere med antall problemer. Ved revurdering oppdragsgiver score hvert problem igjen for opptreden og tilfredshet. Beregn den nye score og endringen score.

Dessuten, hva er det kanadiske yrkesmålet?

De COPM er et individualisert, klientsentrert resultat måle . De Kanadisk yrkesmessig ytelsesmål er et evidensbasert resultat måle designet for å fange en klients selvoppfatning av opptreden i hverdagen, over tid.

Spørsmålet er deretter, er COPM-kriteriet referert? De COPM (Law et al., 1991) er en individualisert kriterium - referert vurderingsverktøy utviklet for å måle endringer i yrkesytelsen til klienter som mottar ergoterapi.

er Canadian Occupational Performance Measure standardisert?

De COPM er et klientsentrert, yrkesfokusert resultat måle . Den bruker et semistrukturert intervjuformat og en strukturert skåringsmetode. De COPM er en standardisert instrument ved at det er spesifikke instruksjoner og metoder for å administrere og skåre testen. De COPM er ikke en normreferert måle.

Hva er områdene for yrkesytelse?

YRKESPRESTASJONSOMRÅDER : er kategorier av rutiner, oppgaver og deloppgaver utført av personer for å oppfylle kravene til yrkesmessig ytelse roller. Disse kategoriene inkluderer selvvedlikehold yrker , produktivitet/skole yrker , fritid/lek yrker og hvile yrker.

Anbefalt: