Hva er kollegahjelper?
Hva er kollegahjelper?

Video: Hva er kollegahjelper?

Video: Hva er kollegahjelper?
Video: BlimE! - Dynamitt - Nicolay Ramm - BlimE-dansen 2021 - NRK Super 2024, Kan
Anonim

Kollegahjelpere er elever som er opplært til å gjenkjenne når deres kolleger kan ha et problem, lytte til medstudenter konfidensielt og hjelpe dem med følelsesmessige, sosiale eller akademiske problemer.

På samme måte, hvorfor er kollegahjelp viktig?

Peer hjelper hjelper barn og unge til å føle seg dyktige, forstått og ansvarlige. I tillegg kollega hjelper gjør det mulig for ungdom å lære handlingsferdigheter for å forhindre rusmisbruk, øke selvtilliten, redusere ensomhet, fremme helse og støtte akademiske og personlige prestasjoner.

For det andre, hvorfor ønsker du å bli kollegapedagog? Å være en lærer : Peer-pedagoger ta på seg rollen som lærer ved å skape endring på en rekke ulike måter. Lær folk strategier for å holde seg trygge på campus. Lær beslutningsferdigheter som folk kan bruke til å ta bedre vare på seg selv. Øk problemer om ulike helseproblemer på campus som påvirker studenter.

I denne forbindelse, hva er peer Club?

PEER-klubben er et skolefritidsopplegg som tilbys gratis for elever av arbeidende foreldre i Phoenix Elementary School District #1. PEER-klubben gir et trygt, berikende og morsomt miljø for elevene våre utenfor klasserommet. Den betjener elever etter skoletid frem til 18:00.

Hva gjør en god kollegastøtteleder?

Selvbevissthet, sosiale ferdigheter, empati, selvregulering og motivasjon er nøkkelegenskaper jevnaldrende ledere brukes for å oppmuntre til gruppearbeid, effektiv tenkning, elevinteraksjon og aktiv involvering. Veldig ofte jevnaldrende ledere berømme de engasjerte og hardtarbeidende studentene som er villige til å hjelpe deres kolleger.

Anbefalt: