Hva er pensum ifølge forskjellige forskere?
Hva er pensum ifølge forskjellige forskere?
Anonim

Definisjon 8: Læreplan er alle opplevelsene som elevene har i løpet av livet. I tillegg er det Forskere in The Field har annerledes definisjon av læreplan : Tanner (1980) definert læreplan som «de planlagte og veiledede læringserfaringene og tiltenkte resultater, formulert gjennom det systematiske

Med tanke på dette, hva er de forskjellige definisjonene av læreplan?

Definisjon av læreplan Samling. Albert Oliver (1977): læreplan er "skolens utdanningsprogram" og delt inn i fire grunnelementer: 1) studieprogram, 2) erfaringsprogram, 3) tjenesteprogram, 4) skjult læreplan.

På samme måte, hva er den brede definisjonen av læreplan? Grovt sett, læreplan er definert som den totale læringsopplevelsen til den enkelte. Dette definisjon er forankret på John Dewey's definisjon erfaring og utdanning. Han mente at reflekterende tenkning er en midler som forener læreplan elementer.

Hva er pensum ifølge John Dewey?

John Dewey definerer læreplan som en kontinuerlig rekonstruksjon, som beveger seg fra elevens nåværende erfaring og ut til den som er representert av de organiserte sannhetene som vi kaller studier… de ulike studiene… er i seg selv erfaring – de er rasens.

Hva er meningen med pensum PDF?

Læreplan er omrisset av konsepter som skal læres til elevene for å hjelpe dem med å oppfylle innholdsstandardene. Læreplan er det som undervises i et gitt emne eller fag. Læreplan refererer til et interaktivt system for instruksjon og læring med spesifikke mål, innhold, strategier, måling og ressurser.

Anbefalt: