Hvem er Grommetik i Wicked?
Hvem er Grommetik i Wicked?

Video: Hvem er Grommetik i Wicked?

Video: Hvem er Grommetik i Wicked?
Video: Hvem er du? 2024, Kan
Anonim

Grommetik er en robotisk Tik-Tok-skapning i Gregory Maguire roman Wicked. Fra beskrivelsen i romanen har han en likhet med karakteren Tik-Tok fra L. Frank Baums originale Oz Books. Grommetik er tjeneren til Madame Morrible, rektor for Crage Hall ved Shiz University.

Med tanke på dette, hva heter heksen i Wicked?

Elphaba

På samme måte, hvem er doktor Dillamond i Wicked? Doktor Dillamond er en geit som har evnen til å snakke og samhandle med mennesker, samt en professor ved Shiz University. Han er en birolle i Broadway-musikalen, Ond.

Derav, hvem blir løven i Wicked?

Han har uvanlig redsel for et beist av hans størrelse og vil ha mot fra trollmannen. Den feige Løve er mest kjent for å bli portrettert av den avdøde skuespilleren Bert Lahr fra filmen The Wizard of Oz fra 1939. I Ond bøker av Gregory Maguire, navnet hans avsløres som Brrr.

Er Glinda og Elphaba søstre?

"Wicked" forteller historien om den onde heksen fra Vesten og Glinda the Good Witch før de ble den de er i «The Wizard of Oz» som en prequel til den klassiske historien. Vi møter de unge heksene på skolen ved Shiz University, hvor Elphaba , "Wicked Witch," går på skolen med sin yngre søster Nessarose.

Anbefalt: