Hva tror syvendedags baptister?
Hva tror syvendedags baptister?

Video: Hva tror syvendedags baptister?

Video: Hva tror syvendedags baptister?
Video: W3CHAMPIONS | SHOWCUP Перенесли на 25 2024, Kan
Anonim

Vi tro i én Gud, uendelig og fullkommen, skaperen og opprettholderen av universet som eksisterer evig i tre personer - Fader, Sønn og Hellig Ånd - og ønsker å dele sin kjærlighet i et personlig forhold til alle.

Videre, hvordan skiller syvendedags adventist seg fra kristendommen?

Syvende - dag adventist troen på døden er forskjellig fra andres Kristen kirker. Adventister gjør det ikke tro at folk går til himmelen eller helvete når de dør. De tror at de døde forblir bevisstløse inntil Kristi gjenkomst i dommen.

For det andre, hva tror syvendedagsadventister på? Teologien til Syvende - dag adventist Kirken ligner den fra protestantisk kristendom, og kombinerer elementer fra lutherske, wesleyansk-arminske og anabaptistiske grener av protestantismen. Adventistene tror i Skriftens ufeilbarlighet og lære at frelse kommer av nåde gjennom tro på Jesus Kristus.

Dessuten, hvorfor tilber baptister på søndag?

Kristne observerer søndag som en feiring av Kristi oppstandelse. "Hele hensikten med sabbaten var å ære Gud og ikke å bringe mennesker i trelldom," sa Copeland.

Hvilken religion er sabbat?

Sabbaten er befalt av Gud Hver uke religiøse jøder holde sabbaten, den jødisk helligdag, og hold dens lover og skikker. Sabbaten begynner om natten på fredag og varer til natta på lørdag.

Anbefalt: