Hva var den viktigste jobben i Mesopotamia?
Hva var den viktigste jobben i Mesopotamia?

Video: Hva var den viktigste jobben i Mesopotamia?

Video: Hva var den viktigste jobben i Mesopotamia?
Video: Красавица поставила на место наглого мажора 2024, Kan
Anonim

Foruten jordbruk, Mesopotamisk vanlige var vognmenn, teglmakere, snekkere, fiskere, soldater, handelsmenn, bakere, steinskjærere, keramikere, vevere og lærarbeidere. Adelsmenn var involvert i administrasjon og en bys byråkrati og arbeidet ikke ofte med hendene.

Derav, hvordan var livet for folk i Mesopotamia?

Middel- og underklassen bodde i leirehus med flate tak hvor mennesker ville sove under varme, lange somre. Overklasser ville bo i overdådige hjem dekorert med steinrelieffer, og fylt med figurer, kunst og vakre stoffer. Hjemmene deres ville ofte være to eller tre nivåer høye.

For det andre, hvordan skapte mesopotamierne et vellykket samfunn? De skapte et vellykket samfunn ved å ha vanningssystemer, overskudd, handel, avlinger, fruktbar jord, bruke det de kunne finne fra naturen, organisere folk for å løse problemer, og lært hvordan de kan endre miljøet for å møte deres behov.

Videre, hva er Mesopotamia kjent for?

Det er kjent for være hjemmet til en av de tidligste kjent sivilisasjoner, i moderne forstand. De Mesopotamisk regionen var en av de fire elvesivilisasjonene der skriften ble oppfunnet, sammen med Nildalen i Egypt, Indusdalen i India og Yellow River-dalen i Kina.

Brukte mesopotamiere sminke?

De koste seg iført smykker, spesielt ringer. Kvinnene flettet sitt lange hår, mens mennene hadde langt hår og skjegg. Både menn og kvinner hadde på seg sminke.

Anbefalt: