Er pakt eller Exodus bedre?
Er pakt eller Exodus bedre?

Video: Er pakt eller Exodus bedre?

Video: Er pakt eller Exodus bedre?
Video: Электробритвы Филипс. Эволюция поколений за 10 лет. Philips HQ7830, HQ8250, S9000 S9041, NL9260. 2024, Kan
Anonim

Pakt har til og med samme brukergrensesnitt som forgjengeren. Ikke bare gjorde det Pakt fylle opp skoene til Exodus , men det var det også bedre enn Exodus i mange henseender. Den var langt mer stabil og tilbød mange flere funksjoner.

Dessuten, er pakt bedre enn Exodus?

Hei folkens, i dag er vi tilbake med 12 Best Working Kodi-tillegg som i februar 2020 . Pakt var det beste og eneste valget for oss etter døden av Exodus men nå tapte vi Pakt også på grunn av alliansen mot piratkopiering. Heldigvis den siste Exodus Oppdatering har endret tillegget og det er mye sterkere tillegg nå.

For det andre, hva er bedre enn Exodus for filmer? 5 beste Kodi Exodus-alternativer februar 2020:

  • Exodus Redux.
  • Kinosmør.
  • Den magiske dragen.
  • Gaia.
  • Tall.

Av dette, hvilket tillegg er bedre enn pakt?

Placenta på Kodi for gratis filmer og TV-serier Som en av de beste Pakt alternativer tilgjengelig for september 2018, vil Placenta gjøre deg glad for å bruke Kodi igjen hvis du likte Pakt , Exodus, eller Genesis tillegg . Denne fantastiske Kodi tillegg har kjent layout og navigasjon for brukere av Genesis og Exodus.

Hvilken versjon av Exodus fungerer best?

Hvis du er bruker gamle Exodus versjon og vendt Broken link eller Exodus Ingen strømme tilgjengelige problemer, vi anbefaler å prøve Exodus 8.0. Installerer for øyeblikket det siste Exodus 8.0 fra Kodi Bae Repository er de beste metode, og vi anbefaler den også.

Anbefalt: