Hva betyr Maam?
Hva betyr Maam?

Video: Hva betyr Maam?

Video: Hva betyr Maam?
Video: El Taiger, Popoy & DJ Unic - Me Kemaste (Official Video) [Ultra Music] 2024, Kan
Anonim

Engelskspråklige elever Definisjon av frue

USA - pleide å snakke høflig med en kvinne du ikke kjenner. Britisk - pleide å snakke med dronningen eller til en kvinne av høy rang i politiet eller militæret.

I forhold til dette, er det frue eller mamma?

" Ma ' er "kan erstattet frøken eller frøken hvis du snakket med en lærer/foreleser, mens" Mamma "er en uformell og ekstremt uformell måte å si mor på." Mamma "er vanligvis forkortet til" Ma "inIrland for å referere til en mor, mens" Ma ' er "ville aldri blitt brukt i noen sammenheng her.

Dessuten, hva er den fulle formen av ma am? Ma ' er er en kort form av Madam eller Madame, den høflige form adresse for en kvinne.

Vet også, hvordan bruker du ordet mor?

Ma ' er brukes ofte i militæret i stedet for "Sir", til en kvinne av høyere rang. Ma ' er brukes til å merke respekt for en kvinne med en adelig tittel. Du ville ikke alltid si "Lady Susan", hushjelpen kunne svare: "Ja, Ma ' er ."

Er mamma formell?

Bruksnotater Begge ma ' er og dens fulle form frue er bare sjelden (langt sjeldnere enn i USA) brukt til å uttrykke respekt utenfor disse omstendighetene. På amerikansk engelsk er den fulle formen madam begrenset som en form for adressering til visse svært formell miljøer, mens ma ' er er det vanlige begrepet.

Anbefalt: