Hva er et godt bibelvers for noen som mistet en kjær?
Hva er et godt bibelvers for noen som mistet en kjær?

Video: Hva er et godt bibelvers for noen som mistet en kjær?

Video: Hva er et godt bibelvers for noen som mistet en kjær?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний) 2024, Kan
Anonim

Trøstende Bibelvers for døden

Det blir ikke flere død ' eller sorg eller gråt eller smerte, for tingenes gamle orden er borte.» Herren er nær de knuste hjerter og frelser dem som er knust i ånden. Ikke vær redd; vær ikke motløs, for Herren din Gud vil være med deg hvor enn du går.»

Hvordan ber du på denne måten for noen som har mistet en du er glad i?

Vis medfølelse for meg i min tid av nød Herre og trøst mitt hjerte mens jeg sørger over mitt kjære . La meg bli fylt med din Hellige Ånd. Du er håpets Gud. Fyll meg med all glede og fred i troen, så jeg ved Den Hellige Ånds kraft kan rike på håp.

Foruten ovenfor, hva sier Bibelen om sorg? Nytt testament Sorg Skriftene. Salige er de som sørger, for de skal trøstes. Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. For så høyt elsket Gud verden at han ga sin enbårne Sønn, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

Hvordan trøster Gud de som sørger?

Brittany, hvis du gråter av de rette grunnene, vil du virkelig få det bedre fordi Gud vil komfort du. "Dette verset betyr å be for de som er triste," sier Todd, 9. "Prøv å hjelpe dem med å ta tankene fra det. "'Salige er de som sørger ' betyr at Gud velsigner de som har et ømt hjerte, sier Sean, 10.

Hva er den beste kondolansemeldingen?

Mine dypeste medfølelse går til deg og din familie. Måtte Gud gi deg den freden du søker. mai min kondolerer gi deg trøst og må mine bønner lindre smerten ved dette tapet. Jeg tilbyr deg mine tanker, bønner og lykkeønsker i denne mørke tiden i livet ditt.

Anbefalt: