Hva betyr edmodo?
Hva betyr edmodo?

Video: Hva betyr edmodo?

Video: Hva betyr edmodo?
Video: El Taiger, Popoy & DJ Unic - Me Kemaste (Official Video) [Ultra Music] 2024, September
Anonim

Edmodo er et pedagogisk nettverk som tar sikte på å gi lærere verktøy for å hjelpe dem med å koble til og kommunisere med elevene og foreldrene sine. Via Edmodo app eller nettside, kan lærere dele innhold, tekster, videoer, lekser og oppgaver med elevene på nettet.

Hva er Edmodo og hvordan fungerer det?

Edmodo er et pedagogisk nettsted som tar ideene til et sosialt nettverk og foredler dem og gjør at det passer for et klasserom. En lærer kan tildele og sette karakter arbeid på Edmodo ; elevene kan få hjelp fra hele klassen videre Edmodo . Det er et trygt miljø.

Vet du også, er edmodo et læringsstyringssystem? Edmodo Programvare. Edmodo er en skybasert læringsledelse applikasjon for lærere for å koble til og samarbeide med foreldre og elever. Edmodo tilbyr også samarbeidsverktøy for studenter til å legge ut spørsmål, gjennomføre meningsmålinger og samhandle med hverandre.

Man kan også spørre seg, hva er hensikten med å bruke Edmodo?

Edmodo er et gratis og sikkert pedagogisk læringsnettverk som brukes til å gi lærere en enkel måte å opprette og administrere et nettbasert klasseromsfellesskap i tillegg til at elevene kan koble seg til og jobbe med klassekameratene sine lærere hvor som helst og når som helst.

Koster edmodo penger?

Premium – $2 500/skole/år I tillegg kan du kjøpe Edmodo Synkroniser for en engangsavgift på $500 for å integrere systemet med ditt eksisterende SIS (Student Information System).

Anbefalt: