Hva er lærerens rolle i læreplanutvikling?
Hva er lærerens rolle i læreplanutvikling?

Video: Hva er lærerens rolle i læreplanutvikling?

Video: Hva er lærerens rolle i læreplanutvikling?
Video: Hva er NATO? 2024, Kan
Anonim

De rolle av lærere i læreplan prosessen er å hjelpe elevene utvikle et engasjert forhold til innholdet. Aktiv læring vil øke fokus og oppbevaring av læreplan , noe som resulterer i et spennende læringsmiljø.

Med tanke på dette, hva er rollen til en læreplanutvikler?

Uansett, jobben din som Læreplanutvikler å evaluere elevenes utdanningsbehov, og deretter utvikle en plan som oppfyller dem. Du er ansvarlig for å gjennomgå og anbefale tekster, videoer, pedagogisk programvare, nettsteder og andre læremidler, og for å trene lærere i å bruke dem.

På samme måte, hva er læreplanprosessen? EN Læreplan Utvikling Prosess . Læreplan design er en prosess kritiske spørsmål for å ramme læring og undervisning. Hovedformålet med prosess er å oversette brede intensjonserklæringer til spesifikke planer og handlinger.

Herav, hvorfor er undervisning og læring viktige elementer i læreplanen?

Læreplan betyr hovedsakelig på grunn av dets spotensielle innvirkning på elevene. Det grunnleggende formålet med læreplan utvikling er å sikre at studentene får integrerte, sammenhengende læring erfaringer som bidrar til deres personlige, akademiske og profesjonelle læring og utvikling.

Hva er rollen til en læreplanspesialist?

EN læreplan og instruksjon spesialist har i oppgave å utvikle nye læreplaner eller forbedre eksisterende læreplaner på en skole. De kan utføre undersøkelser og gi anbefalinger til administrasjonen. De kan også jobbe med lærere og administratorer for å evaluere eksisterende læreplaner og vurdere kvaliteten på undervisningen.

Anbefalt: