Hva er interessentenes rolle i læreplanutvikling?
Hva er interessentenes rolle i læreplanutvikling?

Video: Hva er interessentenes rolle i læreplanutvikling?

Video: Hva er interessentenes rolle i læreplanutvikling?
Video: Cur Dev Module 2 Lesson 1: Roles of Stakeholders in Curriculum Implementation 2024, Kan
Anonim

Interessenter er enkeltpersoner eller institusjoner som er interessert i læreplan . Lærere er interessenter som planlegger, designer, lærere, implementerer og evaluerer læreplan . Uten tvil den viktigste personen gjennomføring av læreplanen er læreren. Læreres innflytelse på elever kan ikke måles.

Angående dette, hva er interessenter i læreplanen?

Interessenter er enkeltpersoner eller institusjoner som er interessert i skolen læreplan . Deres interesser varierer i grad og kompleksitet. De blir involvert på mange måter i implementeringen, fordi læreplan påvirker dem direkte eller indirekte. Disse interessenter forme skolen læreplan gjennomføring.

Man kan også spørre hvem som er interessentene i utdanningssystemet? I utdanning , begrepet interessent refererer vanligvis til alle som er investert i velferden og suksessen til en skole og dets studenter, inkludert administratorer, lærere, ansatte, studenter, foreldre, familier, samfunnsmedlemmer, lokale bedriftsledere og folkevalgte som f.eks. skole styremedlemmer, by

På samme måte, hva er rollen til en interessent i utdanning?

EN interessent i utdanning er alle som har interesse for suksessen til en skole eller skole system. De er partene som enten direkte eller indirekte påvirkes av suksessen til en utdanning system. Dette inkluderer myndighetspersoner, skole styremedlemmer, administratorer og lærere.

Har foreldre en rolle i gjennomføringen av læreplanen?

Effektiv gjennomføring krever blant annet involvering av foreldre i utdanningen av deres barn. Det er bestemmelsen av læreplaner og med- læreplan støtte av foreldre å fremme effektiv læring for sine skolebarn.

Anbefalt: