Hvorfor banker Jehovas vitner på døren?
Hvorfor banker Jehovas vitner på døren?

Video: Hvorfor banker Jehovas vitner på døren?

Video: Hvorfor banker Jehovas vitner på døren?
Video: NRK "På tro og Are": Jehovas vitner 2024, Kan
Anonim

Jehova er deres navn for Gud. De gjøre det, fordi de får guddommelig æren for det. De tror også at du vil gå til helvete* hvis du ikke er en JW. Og ikke alle kommer til himmelen heller, så de har insentiv til å jobbe mot det målet - ved å gå dør til dør for å redde sjeler og samle kreditt.

På samme måte, hvorfor går Jehovas vitner dør til dør?

Jehovas vitner er mest kjent for sine dør til dør forkynnelse. De tror Jesus beordret dem i Matteus 28:19 å " gå gjør alle nasjonene til disipler", og advarer folk om at dagen for Guds dom, eller Harmageddon, snart vil finne sted. De lærer folk deres tro om Jehova og hans planer for jorden.

Man kan også spørre hvilken ukedag Jehovas vitner går fra dør til dør? Søndag morgen snakker publikum om 9:30 Tirsdag eller onsdag rundt 7 om kvelden er bibelstudiet vanligvis gjennomført i Rikets sal eller noen ganger i en persons hjem. Torsdag eller fredag kveld er det teokratisk tjenesteskole hvor folk lærer å forkynne fra dør til dør om Jesus Kristus.

Har Jehovas vitner lov til å banke på døren min?

Jehovas vitner ser ut til å ha sluttet med deres alder-alle vane banker på døren din . De velger ting som å sette opp boder i byene for å snakke med folk i stedet for å fortsette med deres dør - banking innsats på grunn av en endring i taktikk, ifølge vår søstertittel The Chronicle.

Hva sier Jehovas vitner når de kommer på døren din?

Og så vil slutten komme . Det gjør vi ikke kom på døren din å ta noe fra deg, MEN, for å gi deg et budskap fra Guds ord, den hellige bibel. Rett og slett fordi vi elsker våre naboer, og du er våre nabo.

Anbefalt: