Hva sa Buddha om religion?
Hva sa Buddha om religion?

Video: Hva sa Buddha om religion?

Video: Hva sa Buddha om religion?
Video: EVERYTHING IS GONNA BE OKAY... 2024, Kan
Anonim

buddhisme oppfordrer folket til å unngå selvtilfredshet, men også selvfornektelse. Buddhas viktigste læren, kjent som De fire edle sannheter, er avgjørende for å forstå Religion . buddhister omfavne begrepene karma (loven om årsak og virkning) og reinkarnasjon (den kontinuerlige syklusen av gjenfødelse).

På samme måte spørs det, hva sa Buddha om Gud?

buddhister søke å nå en tilstand av nirvana, følge veien til Buddha , Siddhartha Gautama, som dro på en søken etter opplysning rundt det sjette århundre f. Kr. Det er ingen tro på en personlig Gud . buddhister tror at ingenting er fast eller permanent og at endring alltid er mulig.

I tillegg, hva er buddhismens tre hovedoppfatninger? De Grunnleggende Læringer av Buddha som er kjerne til buddhisme er: De tre Universelle sannheter; De fire edle sannheter; og • Den edle åttedelte veien.

Tilsvarende, er Buddha en god religion?

Det er ikke en Religion i en sunn forstand da det ikke finnes noe gudsbegrep. De Buddha blir tilbedt som en flott lærer og klok mann. Å følge buddhismen er å følge veien til visdom. Det er flott livsfilosofi, som tilbyr en veldig praktisk måte å moralske på og frigjør fra byrden av uren sinn og misnøye.

Kan du være buddhist og fortsatt tro på Gud?

I den sammenheng er "Ja" det beste svaret. Dog selv om det meste av verdens buddhister oppgi navnet på Buddha eller be til Buddha , Buddha er ikke en guddom eller øverste vesen på samme måte som den kristne Gud er. Til buddhister , hva og hvordan du praksis er mer grunnleggende enn hva du tror.

Anbefalt: